top of page
ZZP'er, MKB'er, VOF of B.V? Wij weten hoe belangerijk uw toestellen zijn voor het functioneren van uw bedrijf. Een kapot tostel kan veel onnodige tijd, energie en vooral geld kosten. 
  • Klein voorraad maar snel geleverd, hierdoor kunnen we, in tegenstellig tot de concurrent, de prijzen laag en actueel houden.
  • Reparatie op dezelfde dag / Klaar-terwijl-je-wacht (indien mogelijk)
  • Factuur met BTW
  • Reparatie op locatie.
  • Klantenservice, klantenservice en nogmaals klantenservice
WIJ REPAREREN VOOR VERZEKERAARS
Bent u een verzekeraar? En opzoek naar een betrouwbare partner om samen mee te werken? Smartphone en tablet reparatie voor verzekeraars en tussenpersonen?  Repair IT Now is het adres voor uw smartphone en tablet reparaties en constant op zoek naar verzekeraars om samen mee te werken. U kunt gemakkelijk en snel een prijsopgave voor een reparatie bij ons op vragen of een onderzoek wat de schade kan zijn. Ten slotte krijgt u na elke reparatie een factuur van ons waar ook de BTW op staat. Neem contact op voor meer info!
Bent u een verzekeraar of een tussenpersoon? Hebben wij u overtuigd? Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Contact opnemen

 
WIJ REPAREREN VOOR BEDRIJVEN (ZAKELIJK)
Heeft u als bedrijf zijnde uw personeel een tablet of telefoon van de zaak gegeven? Of is uw eigen smartphone kapot? Wij bij Repair IT Now repareren niet alleen smartphones en tablets maar ook computers en laptops! Verder kunt u bij ons terecht voor reparaties voor diverse merken zoals: Apple, Samsung, HTC, Sony, HP, ASUS, ACER, Packard Bell en meer! Tenslotte kunnen wij ook de kapotte toestellen, laptops, computers, smartphones en tablets bij u ophalen en wanneer deze weer gerepareerd zijn weer terugbrengen. Bel of email ons voor meer info!
Bent u een computerwinkel, automatiseerder, telefoonwinkel, provider, telefoon reparatie bedrijf, partner van RoutIT, IT-bedrijf of een IT-leverancier? Wij kunnen ook de telefoons en tablets van u klanten repareren en door middel van drop shipment weer terug sturen.

 
Smartphone reparatie voor bedrijven
Hebben wij u overtuigd? Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Contact opnemen
Tegenwoordig kunt u zakelijk niet meer zonder telefoon. Het is dan ook vervelend wanneer een telefoon van de zaak defect is. Het liefst wilt u dan ook één aanspreekpunt hebben en een smartphone reparatie bedrijf waar u en uw werknemers terecht kunnen als er een defect is aan een telefoon. Repair IT Now is een betrouwbare partner om uw reparaties van uw smartphones uit te besteden. Diverse bedrijven in de regio hebben afspraken met ons. Wanneer er een defect is aan een iPhoneSamsungSony of ander merk telefoon laten de werknemers en werkgevers van meerdere smartphones bij ons repareren. Reparatie op rekening is mogelijk onder bepaalde voorwaarden.
Zoek niet verder want Repair IT Now is de smartphone reparateur voor bedrijven! Voornamelijk komen iPhones in het bedrijfsleven (iPhone reparatie voor bedrijven?)
voor samen met Samsung telefoons.
 
Tablet reparatie voor bedrijven
Veel werknemers hebben tegenwoordig naast een telefoon van de zaak ook een iPad of Samsung tablet van de zaak. Het komt dan weleens voor dat deze valt of door een ongelukje het scherm kapot gaat. Met meerdere bedrijven in de regio hebben wij afspraken en laten zij de kapotte tablet bij ons repareren. Reparatie op rekening is mogelijk met een aantal voorwaarden. iPad reparatie en Samsung tablet reparatie voor bedrijven.
 
bottom of page