Over ons

Smartphone Reparatie Ridderkerk

Begonnen uit liefde voor telecom, technologie, gatgets en computers. Ondertussen meer dan 15 jaar gezamelijke ervaring in de telecom business, wij deinzen niet terug voor een uitdaging. Er zijn weinig toestellen waar wij geen raad mee weten. Dus heb je een probleem aarzel niet om langs te komen.
 

Excellentie

Gespecialiceerd in smartphone en tablet reparaties en is gevestigd in Ridderkerk. Wij streven naar excellentie. Dit doen wij door middel van een slimme inkoop systeem waardoor wij zeer scherpe prijzen kunnen hanteren. We maken gebruik van Originele, O.E.M. en zelfs budget onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen we een garantie van 12 Maanden hanteren. Welk onderdeel op het toestel komt? Die keuze laten wij over aan de klant. 

Afspraak:

Wij werken met -en zonder afspraak. Over het algemeen kunt u naar binnen en zult u worden geholpen. Onderdelen die niet op voorraad zijn worden in de meeste gevallen geleverd binnen 24 uur.  

Locatie:
Wij zitten aan de Schoutstraat 12, beter bekend als de bushaltes van de Koningsplein. Goed bereikbaar met auto en o.v. Parkeergarage is circa 100 meter lopen vanaf de winkel. 

Garantie:
U heeft 12 maanden garantie op het vervangen onderdeel, met uitzondering voor batterijen en waterschade reparaties.

Factuur:
U krijgt bij ons direct uw factuur, zowel schriftelijk als per e-mail.

Verzekering:
Wij kunnen een vrijblijvende offerte maken voor uw verzekering. Na de reparatie krijgt u uiteraard een factuur om deze op te sturen naar de verzekeraar. Wij raden altijd aan om eerst contact op te nemen met uw verzekerings instantie voor vragen.

Reparatietijd:
Wij zijn gemiddeld 30Minuten bezig met een reparatie. Dit is natuurlijk afhankelijk van de soort reparatie. De klant is vrij om zijn/haar toestel te wachten onder een lekker bakje koffie of thee.

Zakelijk:

Wij werken met veel plaatselijke ondernemers. Wij hanteren kortingen voor onze zakelijke klanten. Heeft u hier meer vragen en bent u een zakelijke klant? 
Klik dan hier om naar de contact pagina te gaan